Preguntes freqüents sobre venda de llenya

Quins tipus de llenya teniu?

Oferim un servei de venda de llenya a la vostra disposició amb llenya de la millor qualitat d' Alsina, roure i olivera. També tenim estelles de pi per fer calçots.

Com funciona el servei de venda de llenya a domicili?

Si vol comprar llenya a domicili, o necessita informació adicional sobre algun preu específic, pot contactar amb nosaltres per telèfon per fer l'encàrrec directamente o bé, pot fer-ho a través del nostre formulari de contacte. En aquest últim cas, el contactarem d'immediat per respondre la seva consulta.

Si us plau, indiqueu-nos sempre el vostre nom complet, adreça de lliurament i si el pagament de la comanda es farà en efectiu al moment de l'entrega o per avençat mitjançant transferència bancària. Us respondrem de seguida confirmant les dades i el dia de lliurament, en un període de 24 o 48h.

>On deixeu la llenya quan l'entregueu a domicili?

La llenya ensacada es col.loca allà on ens digui el client, sempre i quan l'accés no tinguin esglaons ni escales.

La llenya a granel es descarrega amb el camió bolquet o fins on entri el remolc.

Com es pot fer el pagament?

Les comandes de llenya es poden pagar en efectiu a l'entrega de la llenya o prèviament mitjançant transferència bancària.

Teniu botiga oberta al públic?

No tenim botiga oberta al públic, però si necessiteu o preferiu passar a les comandes de llenya pelal nostre magatzem, és possible, però és necessària una confirmació prèvia, ja que no sempre és obert.

Vull recollir la llenya. On teniu el magatzem?

Si preferiu recollir la llenya pel nostre magatzem, el nostre magatzem es troba a l'Avinguda Conflent, 46 08916 Badalona. No és un local obert al públic per tant sempre heu de venir amb confirmació prèvia.

Vull recollir la llenya. Quin horari feu?

Per recollir la llenya, és necessària confirmació prèvia trucant al tel.93 389 59 37 o bé al 650 43 69 38, ja que no és un local obert al públic. Per seguretat us recomanem que truqueu primer.

De totes maneres, normalment, sempre trobareu personal al nostre magatzem de dilluns a divendres de 15-15:30 hores que us podrà atendre.

El transport de la llenya és gratuït?

Si vostè té contracte de manteniment amb Jardineria Monés o la seva comprá és superior a 500 euros no es carreguen costos de transport. Per a d'altres comandes, consulteu-nos.

A quines zones feu entrega de llenya a domicili?

Jardineria Monés distribueix llenya a domicili per tot el Barcelonès, Maresme, Vallès oriental i Vallès occidental.

On teniu les oficines?

Les nostres oficines estan situades al carrer Marina, 37 At. 08912 de Badalona i el nostre horari es de 9-14 hores i de 16-19 hores , només per temes administratius.

Per a la recollida de llenya, heu d'anar al nostre magatzem, situat a l'Avinguda Conflent, 46 08916 de Badalona, però recomenam truqueu amb antel.lació, als tel. 93 389 59 37 o bé al 650 43 69 38 ja que no sempre hi trobareu algú.

Quin tipus de llenya s'ha d'utilitzar a una llar de foc?

Per escalfar la seva llar i obtenir un màxim rendiment, recomanem utilitzar llenya d'alzina, roure o olivera, sempre seca y tallada.

Aquest tipus de llenyes, per la seva duresa tenen un poder calorífic molt alt i triguen més temps a cremar, produint una gran quantitat de brases. El pi i en general les fustes resinoses, són fustes toves que funcionen molt bé per encendre el foc ( estelles, pinyes..) però no són recomanables per escalfar.

És molt important que la llenya hagi passat per un període d'assecat d'uns dos anys i que la seva humitat no passi del 25%.

p>Recordeu que es prohibeix cremar fustes pintades o vernissades, ja que poden suposar un perill per a la seva salut i la de la seva llar.

Un altre recurs que pot utilitzar, són les briquetes que proporcionen més calor que la llenya, però el seu cost es més elevat.

El carbó queda exclusivament indicat per a aquelles llars o estufes que així ho especifiquin.

Com encendre una xemeneia?

Primer ens assegurarem de tenir el tir obert i lliure. Com més calent estigui el conducte de fums millor anirà la xemeneia. Per a un millor tir, abans d'encendre el foc obri la porta i deixi que l'aire calent de l'habitació pugi. També l'ajudarà agafar un diari i encendre'l. Això farà que el tir agafi temperatura i facilitarà la sortida del fum a l'exterior.

Altre punt molt important és que la llenya que anem a utilitzar estigui seca.

Col.locarem una mica de paper arrugat al damunt de la reixeta i seguidament col.locarem una pastilla ecològica d'encendre i branques primes a sobre. Una vegada hagin pres les branques fines podrem començar a posar els troncs. També podem utilitzar estelles en comptes de paper.

Com encendre una barbacoa?

El sistema d'encesa d'una barbacoa és molt similar al de l'encesa d'una xemeneia. Col.locarem una mica de paper arrugat, o estelles, i encendrem una pastilla ecològica d'encendre i branques primes a sobre. Una vegada hagin pres les branques fines podrem començar a posar els troncs més gruixuts.

Teniu en compte que si enceneu un foc molt fort correm el risc que puguin esquerdar-se algunes peces.

Si fa molt temps que no hem utilitzat la barbacoa o veiem que està humida,encendrem el foc gradualment per donar-li temps a treure la humitat d'una manera suau. No és recomanable engegar-la quan estigui molt mullada.

Com apagar una xemeneia o una barbacoa?

Separar els troncs més gruixuts i treure'ls per exemple a una galleda metàl.lica. Repartir les brases fins a deixar una capa molt fina de brases, així es consumiran molt ràpidament.

No és aconsellable utilitzar aigua per apagar el foc , ja sigui en una llar metàl.lica o en un de refractaris ja que podrien espatllar-se algunes peces.