Disseny d' Exteriors

Som professionals del paisatge i de l'espai exterior, som experts en disseny d'exteriors.

Podem aportar una nova idea de disseny per al seu jardí o pati, o bé, podem adaptar la seva idea a un projecte de jardineria executable, de manera que vostè no ha de preocupar-se de res, només de gaudir del seu espai exterior.

La nostra feina principal és el disseny, la planificació i execució de projectes de jardins, paisatge, terrasses i patis, terrasses de restaurants, exteriors d'hotels, projectes de jardins residencials, etc

Què fem quan desenvolupem un projecte de jardineria i creem un nou disseny exterior?

  • Fem un estudi previ del clima i situació del seu jardí, terrassa, cases,...
  • Detallem el projecte de jardineria amb tota precisió amb l'aportació d'imatges en 3D, autocad,...informació de les plantes i arbres,..
  • El nostre expert en paisatgisme li oferirà el pressupost més ajustat per a l'execució del projecte paisatgístic, amb un esquema d'execució de manera que tot el nou disseny exterior es pugui executar de forma ordenada i controlada.

Podem adaptar el nostre disseny al seu gust, tant si vol un projecte conservador, un jardí minimalista, un espai modern i atrevit,...etc.

No deixi de valorar la possibilitat de que un expert en disseny exterior pugui evaluar quin és l'espai i estil més adequat en cada cas, trobi el tipus de decoració de jardí que estava buscant.

Disseny d'exteriors jardineria a Barcelona

Facilitats de pagament

Els nostres treballs en Disseny d'Exteriors: