Pèrgoles, tarimes i porxos

Jardineria Monés li ofereix la possibilitat de fer del seu jardí un espai més per viure amb un paisatgisme i un disseny de jardí amb modernes estructures.

Experts en disseny d'exteriors, disposem de diferentes tipus de de pèrgoles, tarimes i porxos per al seu jardí o terrassa.

Treballem amb pèrgoles de fusta o bé amb pèrgoles d 'al.lumini,... ens adaptem al seu gust i pressupost, però sempre treballant amb materials de qualitat, per a gaudir d'un pèrgola de jardí tot l'any. Podem instal.lar tendals de tot tipus si també ho desitja.

Si prefereix crear un ambient d'intimitat o bé separar ambients al seu jardí, li oferim la possibilitat de triar entre gelosies de fusta, al.lumini, ferro, PVC, ... fins i tot amb sistemes de calefacció per els dies de més fred.

Les tarimes que posem al seu abast poden ser de tot tipus i qualitats: tarimes de fusta per exterior (ipe, teka, cumaru, pi de Flandes, etc), tarimes flotants, tarima sintètica,... sense oblidar que a Jardineria Monés garantim sempre una qualitat mínima per a que quedi satisfet amb una feina ben feta.

Comptem amb experts en dissenys d'exteriors, podem desenvolupar un projecte de jardí al seu abast i al seu gust, amb integració de porxos de fusta, metàl.lics, tant de ferro com d'al.lumini,...sostres amb vidres de seguretat, amb teules, tela asfàltica (imitació pissarra),...podem portar a terme el tipus de porxo que vostè desitji i el més adient al seu espai i sòl.

Contacti'ns sense compromís, podrà triar entre un ampli ventall de possiblitats.

Pèrgoles, tarimes i porxos

Facilitats de pagament

Els nostres treballs amb Pèrgoles, tarimes i porxos: