Gespa artificial

La gespa artificial o sintètica avui en dia és un producte de qualitat que pot ser una alternativa a la gespa natural.

La tecnologia del disseny i de la fabricació de la gespa artificial aporten una gran similitut estètica, amb un tacte agradable i una llarga durabilitat.

A Jardineria Monés li recomanem instal.lar gespa artificial en aquells casos en el que es vulgui reduir el consum d'aigua i el manteniment, ja que la gespa sintètica requereix molt poc mantemiment.

Col.locar gespa artificial és aconsellable sempre i quan sigui una gespa de qualitat, que puguir garantir una durabilitat i un desgast normal, especialment si s'instl.la com a subsitut de la gespa natural a jardins, piscines, ...

A Jardinería Monés som especialistes en el dissey i la instal.lació integral de gespa sintètica, ajustant-lo al seu espai i a l'ús al que es vol destinar per aconellar-lo sobre la qualitat recomanable en cada cas.

Evaluem el terreny, el drenatge necessari, el suport idoni,...només d'aquesta manera es pot garantir una qualitat de tota la instal.lació per a poder gaudir d'una gespa sintètica sense problemes ni sorpreses durant anys.

Gespa artificial Barcelona

Facilitats de pagament

Els nostres treballs en Instal.lació de Gespa Artificial: